Izvor:
23.11.2019 u 21:14
0

PRIMORSKA NA VRHU ABA LIGE: Košarkaši FMP-a poraženi na gostovanju! (FOTO)

Košarkaši FMP-a poraženi su na gostovanju od ekipe Primorske sa 86:81 ( 24:19, 23:18, 16:20, 23:24), na premijernoj utakmici 8. kola ABA lige.

Slovenačka ekipa je ostvarila šesti trijumf u poslednjih sedam mečeva što im je donelo prvo mesto na tabeli, uz utakmicu više u odnosu na rivale, dok je FMP je upisao drugi uzastopni poraz, a treći u nizu na gostujućim parketima, te trenutno zauzimaju 4. mesto sa utakmicom više u odnosu na ostale ekipe.

Tim iz Železinka je tokom čitavog meča bio u rezultatskom zaostatku. Izabranici Vladimira Jovanovića su mogli do preokreta, pošto su u završnici dva puta pravili seriju i prilazili na pola koša zaostatka, međutim, nisu imali snage za preokret.

Najefikasniji u ekipi Primorske bili su Lens Heris sa 18 poena i Marko Jagodić-Kuridža sa 16 poena, sedam asistencija i sedam skokova, dok je kod FMP-a najbolji bio Stefan Đorđević sa 19 poena, Aleksa Radanov je dodao 16.

U narednom kolu Primorska gostuje Ciboni, dok će FMP dočekati Zadar.

Izvor: blic.rs
Foto: PrintScreen/Blic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter