Izvor:
21.11.2019 u 08:04
0

ŠOU BOBIJA U POBEDI DALASA Preleteo protivničku petorku i zakucao!

Neverovatna scena na meču Dalasa i Golden Stejta (142:94) dogodila se pred kraj utakmice kada je Marjanović došao do lopte i zakucao u koš pred čitavom petorkom koja je taj momenat nemo posmatrala.

Marjanović je na parketu proveo 19 minuta i za to vreme je bio dvocifren uz 10 poena i 6 skokova. Iz igre je šutirao 4 od 6, a to su bila ili zakucavanja ili šutevi pod košem. On je dva poena za Danas postigao i iz slobodnih bacanja, koja je šutirao 2 od 2.

Interesantna situacija viđena je pred sam kraj meča, kada je Bobi dobio jednu loptu pod košem okružen četvoricom protivničkih igrača, dok je u blizini bio i peti, koji je gledao šta se dešava.

Marjanović je nonšalanto postavio loptu u koš!

kurir.rs
Foto: instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter