Izvor:
16.11.2019 u 14:14
0

TRENER MEGE DEJAN MILOJEVIĆ PRED PRIMORSKU: Moramo da prikažemo veću želju za pobedom!

Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je da veruje da njegova ekipa može do pobede protiv Primorske ako uvede protivnika u svoj ritam.

– U nedelju igramo protiv Primorske koja je već u ovom delu sezone uspela da dobije Crvenu zvezdu, Partizan i Budućnost, tri od četiri glavna favorita za titulu. U pitanju je vrlo iskusna i čvrsta ekipa protiv koje moramo da prikažemo veću želju za pobedom jer to najčešće bude odlučujuće u ovakvim mečevima – rekao je Milojević za klupski sajt.

Košarkaši Mege sutra nastavljaju sezonu u ABA ligi kada će u okviru sedmog kola dočekati Koper Primorsku.

– U prošlom kolu protiv Krke smo popravili igru u odnosu na neke ranije mečeve, ali to nažalost nije bilo dovoljno za pobedu u Novom Mestu. Dobro i kvalitetno radimo na treninzima, idemo na bolje i nadam se da će se to videti već u nedelju. Ako uvedemo ekipu Primorske u ritam meča koji nama odgovara, verujem da možemo do pobede koja bi sigurno digla ekipu pred izazove koje slede – rekao je Milojević.

Posle šest odigranih kola ABA lige, Mega je zabeležila jednu pobedu, a Primorska četiri.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter