Izvor:
12.11.2019 u 21:10
0

PRVA POBEDA BUDUĆNOSTI U EVROKUPU: Trijumf protiv Trenta posle preokreta!

Košarkaši podgoričke Budućnosti pobedili su Trento u Italiji rezultatom 76:69 u 7. kolu Evrokupa.

Budućnost je pre ovog kola bila jedina ekipa u Evrokupu koja nije imala trijumf, pa se u "BLM Areni" u Trentu i to promenilo.

Trento je prvu četvrtinu dobio ubedljivo, rezultatom 22:13, a Džejms Blekmon Džunior je bio posebno razigran sa tri trojke u ovom delu meča.

U drugom periodu su dve ekipe igrale podjednako dobro i podjednako loše, igralo se uglavnom u serijama, pa je Trento pri odlasku na "veliki odmor" imao osam poena prednosti.

U toj trećoj četvrtini Budućnost je prosto demolirala Trento ubacivši 31 poen i dozvoliti domaćoj ekipi da ubaci svega 8 poena i da već tada praktično reše pitanje pobednika. Tokom poslednjih deset minuta, videli smo samo odrađivanje posla i laku pobedu Budućnosti rezultatom 76:69.

Najefikasniji je bio Hasan Martin sa 18 poena, Danilo Nikolić je dodao 13, a Martinš Mejers je imao 11 poena. Na drugoj strani, Džejms Blekmon je predvodio Trento sa 16 poena, a Rašar Keli je ubacio 12.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter