Izvor:
12.11.2019 u 20:38
0

PG13 JE SPREMAN: Džordž degituje za Kliperse!

Pol Džordž, američki krilni košarkaš, oporavio se od povrede i spreman je da po prvi put nastupi za svoj novi tim, Los Anđeles Kliperse.

On se oporavio od povrede ramena zbog kog je imao i nekoliko operacija, pa se očekuje da uskoro i debituje u dresu Klipersa.

Kako su preneli američki novinari, očekuje se da minutaža Pola Džordža bude limitirana, makar u početku, a Džordž bi trebalo da izađe na parket u četvrtak protiv Nju Orleans Pelikansa.

Popularni "PG 13" je ušao u drugu sezonu svog četvorogodišnjeg maksimalnog ugovora vrednog 137 milionara, a sezona iza Džordža pisala je statistiku od 28 poena, 8.2 skoka, 4.1 asistenciju i 2.2 ukradene lopte po utakmici.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter