Izvor:
09.11.2019 u 19:25
0

TRINKIJERIJA NEŠTO MUČI? Ali je zadovoljan zbog pobede!

Andrea Trinkijeri, trener košarkaša Partizana, rekao je da je zadovoljan zbog pobede svog tima, ali da ga muči veliki broj izgubljenih lopti.

Crno beli su bez većih problema pobedili Zadar u gostima rezultatom 72:57 u meču koji su kontrolisali svih 40 minuta.

Trinkijeri je posle utakmice rekao da ga je malo sramota zbog činjenice da su njegovi izabranici izgubili čak 21 loptu.

Zaslužena pobeda, iako ništa to nije bilo fantastično. Dosta dobro smo počeli, imali smo dovoljno dobrih momenata da kontrolišemo meč. Problem je 21 izgubljena lopta. Zbog toga me je malo sramota, ali za nas je bilo najvažnije da dobijemo meč posle teške i loše utakmice u Evrokupu. Pokušao sam da “vrtim” ekipu malo više nego obično da bismo bili sveži i na kraju smo dobili. Možda izgleda da smo malo više šutirali trojke, ali Zadar je u jednom trenutku parkirao autobus u reket i nije bilo lako pronaći rešenjerekao je Trinkijeri, a preneo basketballsphere.

Partizan u narednom kolu na svom parketu igra protiv Crvene zvezde, a taj meč je zakazan za nedelju, 17. novembar, od 18 časova.

Izvor: B92
Foto: euroleague.net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter