Izvor:
04.11.2019 u 15:33
0

NOVI CIKLUS ZA SRPSKE KOŠARKAŠICE: Glavni cilj su Olimpijske igre!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije počinje novi ciklus kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ali je glavni cilj plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Moram da brinem o devojkama koje su pravile sve ove divne rezultate od 2015. godine. Želim svoje znanje da usmerim ka njima i da se plasiramo na Olimpijske igre, što silno želimo. Ne sumnjam u njihovu želju, da će sve uraditi, glavom u zid, da odu u Tokiorekla je selektorka Marina Maljković na konferenciji za novinare.

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre održaće se u drugoj polovini novembra, a prethodno će početi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Srbija će prvu utakmicu igrati protiv Turske 14. novembra od 17.00 u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Počinje novi ciklus i očekujem da dobijemo neka nova imena za žensku košarku. Veliki je broj novih, mladih igračica. Traži se način više da se radi, da se upozna Srbija sa čime sve može da raspolaže. Potpuno sam mirna za period od narednih četiri ili pet godina kazala je Marina Maljković.

Po njenim rečima, problem predstavlja slaba domaća liga "bez koje ne može ništa".

Taj problem je uvek prisutan i ogroman je za žensku reprezentaciju Srbije. Brinem, ne mogu da kažem, šta će biti u narednih nekoliko godina. Zato i probam sve moguće devojke, da nemamo taj prazan hod kog se plašim. Učiniću sve što je u mojoj moći da do toga ne dodedodala je ona.

Izvor: B92
Foto: Twitter/KKZCrvenazvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter