Izvor:
19.09.2019 u 01:29
0

REPREZENTACIJA SAD U PUNOM SASTAVU NA OI: Kari potvrdio da će igrati!

Neće se ponoviti slučaj sa otkazima.

Posle najlošijeg plasmana Amerikanaca na prvenstvima sveta, tek sedmog mesta u Kini, najbolji košarkaši ove reprezentacije već planiraju "osvetu".

Jedan od onih koji se već "javio" da će nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama 2020. godine u Tokiju, koje su za Amerikance uvek bile važnije od Svetskog prvenstva, jeste verovatno najbolji "trojkaš" u istoriji ovog sporta.

Stef Kari (31, 191cm) izjavio je za američke medije da "definitivno želi da ide" na OI, pošto je ovo takmičenje na kome do sada nije nastupao.

"Bio sam na dva Svetska prvenstva i osvojio dva zlata, ali Olimpijske igre su iskustvo koje želim. I nadam se da će mi se taj san ostvariti dogodine… To je moj plan, ali naravno, da kucnem u drvo, ne želite da vas povrede ili nešto tako poremeti", naveo je košarkaš Golden Stejta.

Navodno, pored njega je "siguran" i Demijen Lilard, koji je ovog leta otkazao Gregu Popoviću u poslednji čas, i još dvadesetak igrača, tako da su Amerikanci u Kinu otišli sa "C" timom.

Videćemo ko će se od "velikih imena" još naći na spisku za Tokio, odnosno da li će i igrači koji su osvojili zlato u Rio de Žaneiru, poput Kevina Durenta, Kleja Tompsona, Pola Džordža, Džimija Batlera, Drejmonda Grina i Kajri Irvinga, ponovo biti u rosteru.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter