Izvor:
11.09.2019 u 10:13
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY PORTAL GORAN KARADŽIĆ O PORAZU OD ARGENTINE: Igračima je sada najteže ali i dalje smo u borbi za Olimpijske igre! (VIDEO)

Bivši košarkaš Goran Karadžić ocenio je da su u odlučujućim trenucima meča protiv Argentine stao šut. I pored poraza, Karadžić smatra da ne treba svaljivati krivicu na selektora, već da tim treba da se fokusira na naredni duel koji bi mogao biti presudan za plasman na Olimpijske igre naredne godine u Tokiju.

– Žao mi je što su porazi došli u nemilo vreme. Posle Španije je bio sistem eliminacije i sada se borimo za Tokijo sledeće godine. Glavni problem je taj što sada ima samo još jedno mesto za evropske zemlje. Ukoliko ne, onda čekamo sledeću godinu i ulazimo u jednu od četiri kvalifikacione grupe. Napravili smo takvu situaciju da čim se pojavimo na terenu, automatski dobijamo, ali fudbalskim rečnikom "lopta je okrugla". Ne mogu da kažem da su se opustili, čak i u pripremnom periodu mogli smo da vidimo da se igrači bacaju za loptu na plus 50. Po mom mišljenju falili su niski igrači, tu mislim na spoljnu liniju, čime bismo otvorili šut za tri poena. Upravo se desilo suprotno jer su Argentinci udvajali i utrajali Jokića. Sada navijamo da se osvoji peto mesto ali je sada tako teško. Celokupna javnost je podigla priču na pogrešan nivo. Ne upiram prstom sada, ali moramo da shvatimo kako je sada igračima – zaključio je Karadžić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter