Izvor:
09.09.2019 u 13:26
0

OSTAJE U TIMU UPRKOS SMRTNOM SLUČAJU: Micić nastavlja da igra u Kini!

Košarkaški reprezentativac Srbije Vasilije Micić ostaće sa timom na Svetskom prvenstvu u Kini, uprkos smrtnom slučaju u porodici, rekao je selektor Aleksandar Đordević.

Majka Vasilija Micića je preminula posle duže bolesti, pa je bilo pitanje da li će se 25-godišnji plejmejker vratiti u Beograd iz Kine.

On je posle razgovora sa Đordevićem doneo je odluku da ostane uz tim i bude na raspolaganju za četvrtfinalne protiv Argentine.

– Moja prva misao ide Vasi Miciću i njegovoj porodici. Upućujem saucešce i ovako javno. Nije mu lako, nije mu bilo lako sve ovo vreme, od pocetka priprema. Prolazio je kroz težak period i svaka mu čast što je ovde. To što ostaje je velika stvar – rekao je Đorđević srpskim novinarima u Donguanu.

Micić je posle tužnih vesti dobio podršku cele ekipe.

Nije lako nikome. Svi smo uz njega, pogotovo saigraci pokušavaju da mu daju podršku. To je jednostavno stvar koja se desila. Ne znam šta drugo da kažem. Njemu je sigurno jako teško, ali pokazao je velicinu, hrabrost. Svaka mu cast – zaključio je Đordević.

Srbija četvrtfinalni duel sa Argentinom igra sutra od 13 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter