Izvor:
08.09.2019 u 20:55
0

ARGENTINA BOLJA OD POLJSKE: „Gaučosi“ zakazali duel sa „orlovima“

Sjajna igra "gaučosa" koji u četvrtfinale odlaze bez greške…

Argentina pakuje kofere za Donguan i čeka Srbiju!

"Gaučosi" su ostvarili i petu pobedu na Mundobasketu u Kini savladavši Poljsku, direktnog rivala za prvo mesto u grupi "I", možda i ubedljivije nego što se očekivalo – 91:65.

To znači da će Argentinci za dva dana (10. septembar) u četvrtfinalu igrati sa Srbijom, koja je poražena u duelu za prvo mesto protiv Španije, dok će "crvena furija" imati nešto lakši put i prvo će igrati protiv Poljaka, dok su izbegli SAD do finala…

Južnoamerikanci su već početkom druge deonice otišli na dvocifrenu prednost, koja je u jednom trenutku iznosila i "plus 30", ali su Poljaci uspeli da ublaže poraz.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter