Izvor:
31.08.2019 u 20:07
0

UTAKMICA PUNA PREOKRETA: Ne igramo odbojku, moraju da razumeju da je košarka igra kontakta!

Andrej Voroncevič, jedan od najiskusnijih košarkaša Rusije, bio je kritičan kada su ga novinari pitali za suđenje na meču sa Nigerijom.

"Zbornaja komanda", iako oslabljena, uspela je da savlada Nigeriju koja je sa velikim očekivanjima došla u Kinu.

Utakmica je bila puna preokreta, a suđenje je u više navrata bilo katastrofalno.

Da budem iskren, sudije su bile potpuno van igre. Njihove odluke nisu imale smisla. Izvinite, gospodo arbitri, ali nemam najbolje mišljenje za sudije koje su očaj. Oni verovatno ne znaju kako se igra košarka u Evropi, gde je kontakt dozvoljen. Mi smo muškarci. Ne igramo odbojku, moraju da razumeju da je košarka igra kontakta. Nadam se da će tokom turnira biti bolji. Imam poverenja u vas, drage sudije rekao je Voroncevič.

Inače, u Kini ne sude najbolje sudije iz Evrolige, već arbitri iz "devetog ešalona" i mnogi su saglasni sa stavom košarkaša moskovskog CSKA.

Izvor: B92
Foto: Andrej Voroncevič/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter