Izvor:
28.08.2019 u 15:26
0

NOVI UGOVOR POTPISAN NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO: Jovanović produžio ugovor sa Zvezdom!

Povremeni košarkaški reprezentativac Srbije Nikola Jovanović produžio je danas ugovor sa Crvenom zvezdom, saopštio je srpski i regionalni šampion.

Jovanović je ponikao u klubu sa Malog Kalemegdana i prošao je sve mlađe selekcije, a među crveno-bele vratio se posle jednogodišnje epiziode u dresu italijanskog Trenta.

Momak koji je rođen 1994. godine, pokriva pozicije centra i krilnog centra.

– Novi ugovor potpisan je na obostrano zadovoljstvo kluba i igrača, koji je po povratku iz Italije raskinuo dosadašnji ugovor sa crveno-belima, koji je isticao na kraju takmičarske sezone 2019/2020 i potpisao novi sa aktuelnim šampionom ABA i KLS lige, sa potpuno drugačijim aranžmanom – navodi se u saopštenju crveno-belih.

Kao mlađi junior 2012. godine otišao je u SAD, gde je prvo nastupao za srednju školu u Džeksonvilu na Floridi, a zatim je usledila selidba na čuveni koledž "USC".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter