Izvor:
27.08.2019 u 14:38
0

JOŠ JEDNA POBEDA SRBIJE PRED POČETAK MUNDOBASKETA: „Orlovi“ bolji od „trikolora“!

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Francusku 61:56 (14:17, 9:14, 23:16, 15:8), u poslednjem pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo.

Izabranici Aleksandra Đorđevića uspeli su da ostvare i devetu pobedu, i to bez Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, koji su odmarali i na ovom meču.

Srbiju sada očekuje put u Fošan u kojem će igrati utakmice Svetskog prvenstva. Mundobasket kreće u subotu, a Srbija od 09.30 igra protiv Angole.

Aktuelni vicešampioni sveta, Evrope i Olimpijskih igara odigrali su veoma loše prvo poluvreme u kojem su postigli samo 23 poena.

Igra naše reprezentacije nije izgledala dobro, mučili smo se i gore od toga nije moglo (23:32).

Treća četvrtina krenula je obećavajuće. Za samo pet minuta naši košarkaši postigli su 17 poena i nadoknadili su minus od dvanaest. Ušlo se u egal i do kraja meča nijedna selekcija nije uspela da napravi ključnu razliku.

"Trikolori" su u završnici igrali bez glavnih bekova, ali i pored toga na terenu je bio centar Rudi Gober. "Orlovi" su zaigrali sjajnu odbranu i u poslednjih deset minuta postigli su samo osam poena.

Srbija na krilima dobrih partija Raduljice (13p) i Jokića (10p) dolazi devete, odnosno, ako se računa i revijalni meč protiv Borca, deset pobede na pripremama. Srbija će na Mundobasketu igrati u grupi s Angolom, Filipinima i Italijom.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter