Izvor:
26.06.2019 u 13:39
0

LENDEJL PRELAZI U ŽALGIRIS!

Prema navodima litvanskih medija, Džok Lendejl od naredne sezone nosiće dres Žalgirisa.

Iako je Lendejl napustio Beograd dok je trajala košarkaška Superliga, KK Partizan insistirao je da australijski centar nije slobodan igrač i da će se odluka o njegovoj budućnosti donositi u Humskoj.

Mesec dana kasnije, litvanski novinar Donatas Urbonas obavestio je javnost da je Australijanac dobio zvaničnu potvrdu iz Beograda da je slobodan, čime je i definitivno stvorena mogućnost da postane igrač Žalgirisa.

Litvanci su tako dobili centra, a Partizan novac, odnosno svotu koja je i bila navedena u ugovoru dve strane, bez čega crno-beli nisu hteli da dozvole ovaj transfer.

Sada kada je sporazum postignut, heroj Partizanovog trijumfa u Kupu Radivoja Koraća definitivno se može nazvati novim igračem Žalgirisa.

Pre nego što se preseli u Litvaniju, Lendejl će nastupati na NBA Letnjoj ligi, u dresu Milvokija.

Izvor: mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter