Izvor:
20.06.2019 u 07:46
0

ERNANGOMES: Jokić je počeo da plače u svlačionici!

Košarkaš Denvera Huančo Ernangomes je govorio o Nikoli Jokiću i tome kako se srpski reprezentativac osećao posle eliminacije iz plej-ofa NBA lige.

On je istakao da je mladi Somborac neverovatna osoba.

Možda vi to ne znate, ali sam ja svakog dana sa njim i vidim da je on veoma skromna osoba i osoba koja mnogo radi. On je svakog dana u sali… On je jedini igrač u ekipi koji je odigrao svaku utakmicu, osim jedne, pošto je bio suspendovan – rekao je Ernangomes.

Kako je istakao, Jokić je u prošloj sezoni otišao korak dalje i podsetio da je postao najbolji centar u NBA ligi, postao član najbolje petorke lige, Ol-star učesnik i lider tima.

Posle utakmice koja nas je izbacila iz plej-ofa, u kojoj je imao skoro 20 skokova, on je počeo da plače u svlačionici. Krivio je sebe za eliminaciju ekipe. Te stvari pokazuju koliko on voli košarku i da će najbolje od njega tek da dođe. On je, verovatno, najveći talenat koji sam ikada video – istakao je Ernangomes.

Izvor: B92
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter