Izvor:
03.05.2016 u 23:38
0

„PORODICA“ NA OKUPU: Vujošević i Vesterman imali posetu! (FOTO)

Košarkaš Denvera Žofri Lovernj posetio je svog nekadašnjeg trenera iz Partizana Duška Vujoševića, koji sada trenira francuski Limož, i nekadašnjeg saigrača iz tog kluba Lea Vestermana.

Francuski (krilni) centar je ovu sezonu proveo u Denver Nagetsima, a član Partizana je bio od 2012. do 2014. godine u kojem se odlično pokazao i sa crno-belima je osvojio titulu u ABA ligi, kao i dva trofeja domaćeg šampionata. U istom periodu u klubu je boravio i plejmejker Leo Vesterman, a obojicu ih je trenirao Duško Vujošević, a prijateljstvo se održalo i danas.

Košarkaši Limoža su sezonu počeli u Evroligi, ali usled pada forme oko Nove godine, tim je na kraju ostao i bez plasmana u plej-of francuskog šampionata.

Fotografiju sa susreta je na svom Instagram profilu podelio Leo Vesterman uz hešteg "porodica".

Izvor: Mondo
Foto: Instagram/leowestermann9

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter