Izvor: Kurir.rs
06.10.2020 u 08:51
0

PREKO VENECIJE DO PRVE POBEDE U SEZONI: Posle Huventuda i Borca crno-beli znaju da moraju mnogo bolje

Košarkaši Partizana večeras od 20.30 dočekuju italijansku Veneciju u Hali sportova „Ranko Žeravica“ u drugom kolu Evrokupa.

Crno-beli će večeras pokušati da ostvare prvi trijumf u sezoni, a trener Vlado Šćepanović istakao je da ekipa mora mnogo bolje nego protiv Huventuda i Borca, kada su na startu sezone prvo poraženi u Badaloni, a potom od Čačana u Beogradu.

„Prve utakmice u Evrokupu i ABA ligi su nam pokazale gde se trenutno nalazimo i koji pravac moramo da zauzmemo u budućnosti. Venecija je dobra ekipa, puna iskusnih i kvalitentnih igrača koji već neko vreme igraju zajedno. U prvom kolu su pobedili Uniks i tako potvrdili da će biti ozbiljan pretedent na visok plasman u Evrokupu. Sa druge strane, mi moramo da odigramo mnogo bolje nego u Badaloni i protiv Borca da bismo zabeležili pobedu“, rekao je Šćepanović.

PROČITAJTE JOŠ…

VUČIĆ: Srbija neće ispuniti želje Prištine! Albanci se uzalud nadaju!

GLASANJE I IZ SVEMIRA: Američka astronautkinja će iskoristiti svoje pravo glasa sa 300 km udaljenosti od Zemlje

UŽAS! Izbodena dva mladića u Kruševcu!

GENERAL SE KRIO: Simke došao na Ljupkin nastup!

ODMOTAVA SE KLUPKO! Ovo je razlog ranjavanja na Banovom Brdu!

Plejmejker Nemanja Gordić je takođe svestan izazova koji je pred crno-belima.

„Znamo šta nas čeka. Venecija igra agresivno u oba pravca i mi ćemo morati da pokažemo mnogo više nego u prve dve utakmice ukoliko želimo da pobedimo. Iako je početak sezone, ova utakmica nam može u velikoj meri odrediti poziciju u grupi, tako da moramo pronaći način da budemo sutra pravi“, poručio je Gordić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter