5°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Alo

ODŽOVA DVA TELEFONA OTKRIVAJU KLJUČNE DETALJE: Analiza i utvrđivanje PROPUSTA, zdravstvenog stanja, okolnosti dolaska u Humsku...

U ponedeljak je posthumno urađen PCR test i juče je potvrđeno da je Odžo bio negativan na koronavirus, što je bilo neophodno kako bi se započelo sa obdukcijom.

OVO MORATE ZNATI

U HOLANDIJI PRONAĐENA NAJVEĆA LABORATORIJA IKADA: Dnevno proizvodili do 200 kilograma kokaina

PANIKA MEĐU GRAĐANIMA: Pojavio se virus Zapadnog Nila

DOSTA SU TRPELI! AMERIKANCIMA DAT ROK OD MESEC DANA: Posle toga neće štedeti nikog!

BEOGRAD JE POSTAO PAKLEN: Pogledajte gde je najprijatnije

U istrazi koju je tužilaštvo naložilo policiji zbog iznenadne smrti košarkaša Majkla Odža na treningu u sali FK Partizan biće od pomoći to što da su u rancu nesrećnog Nigerijca pronađena dva mobilna telefona.

Veruje se da bi uvidom u SMS i Vajber poruke moglo da bude razjašnjeno pod kojim okolnostima je Odžo uopšte došao u Humsku, ali i da li je sa nekim razmenjivao informacije u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem, koje nije bilo nimalo naivno.

 

Zvezda se nudi da pokrije troškove transporta tela!

Majka i dve sestre nesrećnog košarkaša su u razgovorima sa predstavnicima KK Crvena zvezda, u koje imaju puno poverenje, odmah izrazile želju da Majkl bude sahranjen u rodnoj Nigeriji. Iako je o detaljima još rano govoriti, činjenica je da transport tela neće biti baš tako lako sprovesti zbog raznoraznih administrativnih procedura. Kako god, nezvanično se saznaje da je Zvezda spremna da podmiri kompletan trošak transporta preminulog Odža u znak zahvalnosti za sve što je uradio u dresu crveno-belih. Jedna od opcija je, kada za to dođe vreme, da se kovčeg sa posmrtnim ostacima avionom prebaci do Francuske, a odatle dalje do Lagosa u Nigeriji.

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, već nekoliko dana ukazuje da to da Odžo nakon obostrane upale pluća nije smeo da se izlaže fizičkim aktivnostima kojima su izloženi profesionalni sportisti.

SVE O KORONI

PROVERITE DA LI STE TO BAŠ VI: Ne možete da se zarazite koronom ako spadate u ovu grupu ljudi!

STUDENTI IZ DOMOVA NISU PROBLEM: Oni sa lakšom kliničkom slikom idu u Arenu, rezultate čekaju u Loli

NEMA ZABUNE: Ministar Šarčević pokazao raspored časova

Podsećamo, u rancu nesrećnog košarkaša pronađeni su još i novčanik sa 1.000 dinara, kao i kompletna zdravstvena dokumentacija, u kojoj je moralo da piše da li su lekari dali odobrenje da se Odžo vrati intenzivnim treninzima ili ne, i da li su se sa time upoznali oni koji su ga doveli na trening u sali FK Partizan.

 

Sahrana u Lagosu

Majkl Odžo rođen je 5. januara 1993. godine u Lagosu, najmnogoljudnijem gradu Nigerije. To je mesto gde će i biti sahranjen. za Lagos kažu da je jedan od najbrže rastućih gradova na svetu i značajan je finansijski centar u čitavoj Africi. Tačan broj stanovnika je sporan, a pojedini podaci kažu da ima čak 21 milion stanovnika!

U međuvremenu, kako se saznaje, nigerijska ambasada je poslala notu u kojoj se zahteva detaljna istraga o tom tragičnom događaju. Na utvrđivanju svih činjenica insistira i porodica Majkla Odža - majka i dve sestre, koje žive u Lagosu, ali i menadžer nigerijskog košarkaša.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar