30°C

Beograd

Photo: Twitter/Printscreen

Izvor: Kurir.rs

PODGORIČANI SE OGLASILI: Ponovo ćemo čekati šansu iz drugog plana

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da ciljevi kluba ostaju isti u narednoj sezoni i da će svoju šansu čekati iz drugog plana.

Kako se navodi, Upravni odbor kluba izrazio je žaljenje što se nijedno takmičenje nije zavšilo.

- Zakljucak je da su ambicije kluba za narednu nepromenjene. Budućnost će se truditi da u narednoj sezoni, po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svoju šansu, kao što je to bila strategija i prethodne sezone -  stoji u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

EKSKLUZIVNI SNIMCI! AMERIČKA POLICIJA KRVNIČKI SE OBRAČUNAVA SA GRAĐANIMA! (VIDEO)

CRNA GORA OPET NA NOGAMA! BRANE SE SVETINJE, ponovo kreću LITIJE!

OHLADILO SE MORE U GRČKOJ Fenomen nezabeležen zadnjih 20 godina!

AMERIKA TONE U ANARHIJU! MASOVNE TUČE, PLJAČKE, UBISTVA - NEMOĆ NAJMOĆNIJE DRŽAVE SVETA! (VIDEO)

KK Budućnost ističe da će u narednoj sezoni dati prioritet domaćim igracima, kao i da za prvi tim imaju 10 igrača među kojima su Džastin Kobs, Nikola Ivanović, Petar Popović, Fedor Žugić, Suad Šehović, Igor Drobnjak, Milić Starovlah, Aleksa Ilić, Danilo i Zoran Nikolic.

- Najveći akcenat je na mladim selekcijama, razvojnom timu i mladim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori. Plan Buducnosti da je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača -  ističe se i dodaje da je cilj da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom u vezi sa planovima i strategijom.

- Potrebno je da se nađe najbolje rešenje kada je u pitanju stručni štab prvog tima Buducnost i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Buducnost sa posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj talentovanih mladih igrača - zaključuje se u saopštenju KK Budućnost.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar