Izvor:
13.07.2016 u 01:11
0

GROF PRED UTAKMICU: „Sve osim prolaska u narednu rundu je KATASTROFA!“

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da se nada uspešnom početku kvalifikacija za Ligu šampiona i da bi sve osim prolaska njegovih fudbalera u narednu rundu bila katastrofa. Zvezda će večeras početi kvalifikacije za Ligu šampiona, prvom utakmicom drugog kola protiv Valete.

Voleli bismo uspešno počnemo kvalifikacije. Imamo priliku posle dužeg vremena da napravimo nešto više u Evropi i daćemo sve što je od nas da to i uspemo. Mislim da smo na papiru, po sastavu bolji od njih i da smo favoriti. To je ipak samo na papiru, to moramo da pokažemo na terenu i bila bi katastrofa ako ne prodjemo – rekao je Božović na konferenciji za novinare na Malti.

Božović je rekao da je Pablo Mouče u boljoj fizičkoj formi od Džona Ruisa, ali je najavio da će obojica sigurno igrati u drugom poluvremenu. On je kazao da ga ne brine toplo vreme na Malti i da je dobro što se prva utakmica igra u gostima, zbog velikih vrućina u Beogradu.

Vreme za igru je isto i nama i njima. U Beogradu prognoziraju 37 stepeni i osetili smo vrućinu. Ima mnogo potcenjivanja protivnika od strane medija, tako da se ne slažem da će teren da nam bude veći protivnik nego oni. Siguran sam da će pružiti dobar otpor jer igraju kod kuće i očekuju dobar rezultat – kazao je Božović.

Grof je na Maltu poveo 20 fudbalera, što je nešto više od polovine onih koji su prošli pripreme.

Najbolji su obično tu. Nije mi bilo teško da izaberem jer ima mnogo mladih igrača koji su ostali, mnogo onih koji su dobro radili, ali mislim da sam se opredelio za one koji su najbolje radili – rekao je Božović.

Dodao je da je Damjan Le Talek spreman za utakmicu, nakon što je tokom priprema propustio nekoliko treninga zbog problema sa tetivom.

Utakmica se igrati večeras od 20 časova na stadionu Hibernijansa u mestu Paola.

Beta
Foto: Facebook/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter