Izvor: Kurir.rs
13.08.2020 u 18:24
0

FUDBALSKA BOMBA: Mesi se uselio u apartman u Milanu!

Italijanski mediji sve više pišu o tome da je dolazak argentiskog fudbalera Lionela Mesija iz Barselone u grad mode samo pitanje dana.

Tako je sada objavljeno da se otac kapitena Barse – Horhe, uselio u apartman u Milanu koji se nalazi tik uz upravnu zgradu Intera!

Horhe Mesi će dobiti poreske olakšice kao i svi stranci koji se presele u Italiju, po novom zakonu Vlade ove zemlje, a istim putem mogao bi i njegov sin.

SAZNAJTE JOŠ

ISPOVEST TANJE SAVIĆ O MUŽU KOJI JOJ JE OTEO DECU: Jecala u suzama i OVO poručila! (VIDEO)

BOL I JAUCI ZA MLADIM ŽIVOTIMA: Supružnici UGUŠILI četvoro dece, tela pronađena u garaži kuće!

Srbija sa četiri košarkašice u Evroligi, čeka se Vasić

Kompanija Suning ga sigurno čeka raširenih ruku, a italijanska javnost je oduševljenja idejom da Mesi i Ronaldo opet biju bitke na terenu kao što su to radili u Španiji. Mesi i ovog leta može da napusti „Nou Kamp“ ako to želi, a ugovor mu svakako ističe u leto 2021. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter