Izvor: Kurir.rs
04.08.2020 u 14:02
0

FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Golman koji je imao 216 kg trenira sa Partizanom

Strahinja Milić je nekada važio za najtalentovanijeg rukometno golmana u Evropi, mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, govorili da je naslednik Arpada Šterbika i da će ga rukometni svet dobro zapamtiti.

Kako pišu mediji  u svom dnevnom izdanju, Milić se pridružio Partizanu na pripremama i mogao bi da naredne sezone baš on bude čuvar mreže crno-belih.

Golman koji je branio boje Vardara, sa ti klubom 2018. godine iznenada se rastao na šest meseci.

Spekulisalo se o razlozima rastanka, ali onda je skopski tim obelodanio da je Miliću postavljen ultimatum – ako ne smrša ne može da bude deo ekipe i ugovor neće biti produžen.

OVO MORATE ZNATI

ALRMANTNO! RHMZ UPOZORAVA: NEVREME STIŽE! Pogledajte u kojim krajevima će biti najgore

IZ AMSS PORUČUJU: Saobraćaj je umeren dok kamioni čekaju na izlazu do tri sada

ZAPADNI MEDIJI NAJAVLJIVALI NAPAD: Ovako su novinske kuće izveštavale uoči i nakon zločinačke „Oluje“

OVAKVA TRAGEDIJA NIJE DO SADA VIĐENA NA UVCU: Videli smo šest, spasili smo troje, možda ih je bilo još (FOTO)

ZLATIBOR RASPREMA KANCELARIJU U URGENTNOM CENTRU: Lončar menja ministarski kabinet za hiruršku salu

Bio sam tvrdoglav, nisam imao ni volje ni želje da se dovedem u red. Nisam prihvatio da moram da smršam i rastao sam se s klubom. Kilogrami su presudili, najveća težina bila mi je 216 kilograma, ali bilo je i ostalih problema o kojima ne želim da govorim jer je sve to prošlost. Suština je da nisam bio mentalno jak“, ispričao je Strahinja Milić.

Milić je dodao:

„Na primer, spomenuću samo Igora Karačića, koji se takođe neko vreme mučio u Vardaru, a na kraju je bio najkorisniji igrač Lige šampiona. Igor je bio mentalno jači od mene, izdržao je sve. Učinio sam to što sam učinio i kad gledam iz današnje perspektive, napravio sam veliku grešku“, priznao je Milić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter