Izvor: Kurir
01.07.2020 u 21:43
0

SILOVIT NJUKASL: Evertonu derbi protiv Lestera!

Fudbaleri Arsenala pobedili su večeras na domaćem terenu Norič sa 4:0, u utakmici 32. kola Premijer lige.

Arsenal je poveo u 33. minutu golom Pjera Emerika Obamejanga, a četiri minuta kasnije prednost je udvostručio Granit Džaka. Treći gol postigao je Obamejang u 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Sedrik Soareš u 81. minutu.

Arsenal je ostvario 11. pobedu i popeo se na sedmo mesto na tabeli sa 46 bodova. Norič je pretrpeo 21. poraz i poslednji je sa 21 bodom.

Fudbaleri Njukasla pobedili su na gostujućem terenu Bornmut sa 4:1.

Crno-beli su poveli u petom minutu golom Dvajta Gejla, prednost je udvostručio Šon Longstaf u 30. minutu, a treći gol postigao je Migel Almiron u 57. Asistent kod sva tri gola bio je Alan Sen-Maksime. Četvrti gol za goste postigao je Valentino Lazaro u 67. minutu, a konačan rezultat postavio je Den Gosling u četvrtom minutu nadoknade vremena.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Njukasl ima 11 pobeda i 42 boda na 13. mestu, a Bornmut je posle 19. poraza pretposlednji sa 27 bodova. Isti broj bodova, ali i utakmicu manje ima i Vest Hem, koji je prvi iznad zone ispadanja. Vest Hem večeras igra protiv Čelsija.

Fudbaleri Evertona pobedili su na svom terenu Lester sa 2:1.

Everton je poveo u 10. minutu golom Rišarlisona, a drugi gol, šest minuta kasnije, postigao je Gilfi Sigurdson iz penala. Konačan rezultat postavio je Keleči Ihenačo u 51. minutu.

Lester je poslednje tri utakmice bez pobede i treći je na tabeli sa 55 bodova, bodom više i utakmicom više od četvrtoplasiranog Čelsija.

Ekipa Karla Ančelotija vezala je drugu pobedu, ukupno 12. u ligi i zauzima 11. mesto na tabeli sa 44 boda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter