20°C

Beograd

Photo: ARHIVA

Izvor: KURIR.RS

SAVO MILOŠEVIĆ O ŠAMARANJU OD STRANE GROBARA: Evo šta je rekao! (VIDEO)

Miloševića su prvo "selili" u Aston Vilu, iako se takva informacija nije pojavila ni u jednom britanskom mediju, a zatim je u pojedinim medijima objavljena vest da je trenera Partizana napala grupa navijača i tom prilikom išamarala.

PROČITAJTE I OVO

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

"ŠKALJARCI" U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

VUČIĆ UZEO PREDAH Pogledajte koje jelo hvali predsednik Srbije (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao "tetka", a onda i progovorio o važnom svedoku

KRISTIJAN KOD MARIĆA Pogledajte strahoviti susret... (VIDEO)

"Ta priča traje već mesec i po dana i ja sam se trudio da ne pričam o budalaštinama i izmišljotinama. Nemam ni vremena da se bavim tim stvarima. Doveden sam praktično u situaciju da ne mogu a da ne reagujem. Pošto su ti ljudi insistirali do kraja da izazovu moju reakciju, to će i dobiti. Nisam pogođen ničim. Svako ko je hteo da proveri u kakvom sam stanju mogao je da to proveri. Jasno je da je ovo smišljena priča par dana pred početak prvenstva da se destabilizuju i klub i ja i navijači. Mislim da je to instruirano. Neke medije ne mogu da svrstam u novinare. Te ljude ne mogu da svrstam u novinare. To je običan ljudski šljam koji zarad ličnih interesa gaze po drugima. Mene to nije poremetilo, ali sam morao deci da objašnjavam šta se dešava. Pretpostavljam da rade za one koji im naređuju. Poruka je da se bave sobom. Nemam strah od njih, niti su me poremetili. Ja radim tako. Ovo je meni poruka da oni koji su ovo sve organizovali žele da pokažu moć da mogu sve. Ali ja vidim njihovu slabost i strah od Partizana koji je stabilan i koji je jak i dobro radi. Eto toliko", poručio je Savo Milošević.

Priču su odmah  demantovali potpredsednik Vladimir Vuletić i pomoćnik Save Miloševića Nenad Cvetković.

Indikativno je da se u priči pominje da su navijači Savu išamarali u prepunom restoranu na stadionu Partizana, jer taj restoran ne radi od 2014. godine, niti je u doba korone bilo moguće bilo kakvo masovnije okupljanje.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar