Izvor: Alo.rs
27.05.2020 u 09:59
0

TRAGEDIJA: Fudbaler preminuo u 24. godini (FOTO)

Uzroh smrti nije još uvek utvrđen.

Stravična vest stiže iz Engleske – defanzivac engleskog Morekamba i biši fudbaler Milvola i Madervela, Kristijan Mbulu preminuo je u 24. godini, javili su mediji. Mbulu je rođen u Londonu, a karijeru je počeo u redovima Milvola, a osim za Morekamb, u koji je stigo u januaru, igrao je i za Brentvud, Brejntri i Kruv.

We are deeply saddened to learn of the death of our former player Christian Mbulu.

Morekamb se odlučio za Mbulua kao „izuzetno popularnog člana ekipe“. Iz kluba su poručili da je njegova iznenadna smrt veliki šok za sve. Klub nije naveo uzrok smrti mladog igrača.

PROČITAJTE I OVO

RAZVEZAO JEZIK! Najveći estradni makro progovorio kome je podvodio starlete i uspešne žene

BRUTALNI UBICA PRED SUDIJOM Ovo su detalji monstruoznog ubistva maćehe

NORVEŠKI AMBASADOR POSLAO JAKU PORUKU: Norveška i Srbija udruženim snagama protiv nepravde

TUGA! DANAS JE SAHRANA DEČAKA KOJEG JE UBILA STRUJA: Ne znamo kako ćemo dalje bez Leona

U AUTU DVA PUTNIKA A ZA LEČENJE 2.100 EVRA: Evo koja pravila u Grčkoj stvarno važe, a šta je potpuna NEISTINA

– Bolan gubitak osetiće svi koji su imali čast da ga poznaju –  poručili su iz kluba.

Mbulu je Milvol napustio 2018. godine i potpisao za Madervel. Za klub iz Škotske odigrao je šest utakmica, a potom je prešao u Kruv, iz kojeg je u januaru ove godine prešao u Morekambe.



 Šokirani smo vestima o Kristijanovoj smrti. Bio je tako prijateljski nastrojen i pristojan mlad čovek. Svi smo ga voleli ovde na Fir parku -stoji u saopštenju Madervela.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter