12°C

Beograd

Photo: wikipedia/printscreen

Izvor: Blic.rs

KORONAVIRUS "GASI" FUDBAL PO ITALIJI: Tri Srbina, uključujući i SINA DEJANA STANKOVIĆA, neće na teren iz straha od epidemije!

Tri utakmice u italijanskoj Seriji A otkazane su zbog straha od širenja koronavirusa.

Filip Stanković, čiji otac Dejan vodi Crvenu zvezdu, neće igrati sa Interom protiv Sampdorije, Darko Lazović sa Veronom protiv Kaljarija, te Filip Đuričić sa Sasuolom na gostovanu Atalanti, nakon što je italijanski ministar sporta Vinćenco Spadafora otkazao sve sportske događaje u regionima Veneto i Lombardija.

Ova odluka je doneta nedugo posle informacije da je jedna ženska osoba u severnoj italijanskog regiji Lombardija postala druga žrtva koja je tamo preminula u poslednja 24 sata od koronavirusa.

RAMADANI POD ISTRAGOM Menadžer većine srpskih reprezentativaca sumnjiv za pranje novca

Nekoliko gradova u Lombardiji je u stanju svojevrsnog karantina, zatvorene su škole i radnje, a narod je zamoljen od strane vlasti da ostane u kućama.

PREMINULA DEVOJČICA ZBOG KOJE SMO SE UJEDINILI: Ovako ćemo pamtiti Nikolinu koja je izgubila bitku za život

Novi virus, koji je potekao iz kineske provincije Hubei, izaziva bolest respiratornih puteva koji je dobio naziv "Covid-19". U Kini je dosad prijavljeno 75.567 obolelih, a njih 2.239 je preminulo.

SRAMOTA ME JE, UBIO JE ŽENU KOJA GA JE RODILA: Otac mladića osumnjičenog da je tukao majku do smrti

Izvan Kine koronavirus je otkriven u još 26 države, a od 1.200 zasad utvrđenih zaraženih osoba, najmanje osam njih je umrlo, prema podacima Svetske zdravstvene organizacije.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti