Izvor:
10.05.2016 u 21:11
0

MUSLIN: Od igrača tražim da dokažu da su oni najbolje što Srbija ima!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da nacionalni tim tokom majsko-junskih prijateljskih mečeva mora da pokaže da ima kvalitet za Mundijal u Rusiji i zasluži podršku navijača uoči starta kvalifikacija.

Pozvao sam veliki broj igrača kako bih se sa svima njima upoznao, ali i kako bi svi oni mogli da se upoznaju sa mojom vizijom i principima po kojima će se ubuduće raditi i funkcionisati u reprezentaciji. Na ovaj način smo pokazali da su vrata reprezentacije svima otvorena, čak i onima koji trenutno iz objektivnih okolnosti nisu trenutno sa nama, a isključivo će od svih njih da zavisi ko će biti pozivan za naredne reprezentativne akcije– rekao je Muslin sa za sajt FS S.

On je istakao da od igrača očekuje da opravdaju ukazano poverenje i pokažu dobar odnos prema nacionalnom dresu.

Od svih igrača se očekuje da svojim ponašanjem na terenu, ali i van njega, kao i odnosom prema obavezama na svakom treningu, pokažu i dokažu da su oni najbolje što Srbija ima– rekao Muslin.

Novi selektor nacionalnog tima naglasio je da su prijateljske utakmice protiv Kipra, Izraela i Rusije veoma važne, jer već 5. septembra sledi utakmica sa Republikom Irskom na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

Slede nam veoma važne provere u kojima će se iskristalisati tim za start kvalifikacija i siguran sam da će za sve njih to biti veliki motiv. U predstojeće tri utakmice Srbija mora da pokaže da ima kvalitet da se nađe na SP u Rusiji i upravo na ovim mečevima moramo da krenemo da gradimo ambijent i zaslužimo podršku navijača koja nam je neophodna da bismo ostvarili cilj- zaključio je Muslin.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/jugofooty

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter