Izvor:
14.12.2019 u 17:53
0

SKANDAL NA POMOLU Fudbaler Štutgarta lažirao intentitet

Silas Vamangituka, napadač Štutgarta, mogao bi da ima velikih problema s obzirom da je francuski "L'Ekip" preneo da je lažirao identitet.

Prema saznanjima iz Francuske, fudbaler iz Konga, kojeg je Štutgart platio osam miliona evra, se zove Silas Mvumpa Katompa i stariji je godinu dana.

U celu priču uključio se i klub i Konga – Etančeite – koji tvrdi da je Katompa bio pod ugovorom afričkog kluba pre nego što je prešao u FK Pariz, a potom i Štutgart.


PROKLIZALA BARSELONA Remi pred El Klasiko

KRAJ POBEDONOSNE SERIJE LISICA Lesteru bod, Čelsi pao pred Bornmutom

RAJKOVIĆ SVE BLIŽI PARTIZANU Milošević prezadovoljan ako stigne defanzivac

ZLATAN IZABRAO NAJBOLJEG FUDBALERA Ni Mesi, ni Ronaldo, već…


Iz nemačkog kluba tvrde da nemaju sumnju da se radi o Silasu Vamangitukeu.

– Pokušavam da mu (Vamangitukeu) pomognem koliko god mogu. On je veoma rezervisan i ćutljiv dečko. Razmišlja samo o fudbalu i za nas je važno da je on na terenu – rekao je trener Tim Valter.

Silas Vamangituka je ove sezone na 12 odigranih utakmica postigao četiri gola u "Cvajti" i videćemo kakav će dalji rasplet biti.

Štutgart igra u drugoj ligi Nemačke i posle 16 mečeva nalazi se na trećem mestu sa 29 bodova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter