Izvor:
12.12.2019 u 18:40
0

PORUKA CRVENOG-BELOG TRAGIČARA Žander se oglasio! Pogledajte kako

Brazilski defanzivac Žander napravio je kardinalnu grešku u 87. minutu meča u Pireju, kojom je poklonio penal Olimpijakosu. El Arabi je iskoristio njegov poklon, doneo je trijumf Grcima od 1:0 protiv Crvene zvezde u poslednjem kolu Lige šampiona i srpskog prvaka je ostavio bez evropskog proleća.

MILOŠ DEGENEK: Tri ili četiri minuta su nas delila od snova, Bog nas nije pogledao!

Bio je Žander emotivno slomljen posle skrivljenog penala, pa je, nakon što je sudija Danijele Orsato odsvirao kraj utakmice, briznuo u plač. Nisu mogli da ga uteše ni saigrač Tomane, ali ni igrači Olimpijakosa, a posle meča Zvezdin defanzivac je samo prošao pored novinara gledajući u pod.

Nije se oglasio odmah posle utakmice, ali jeste nešto kasnije na Instagramu, gde je poslao prilično misterioznu poruku.

– Plačite zbog mene, a ja ću vam odgovoriti i reći vam sjajne i čvrste stvari koje ne znate – napisao je Žander navodeći citat iz Biblije.

VLADAN MILOJEVIĆ NAKON PORAZA U ATINI: Dobro smo se spremali, ali nismo iskoristili penal! (FOTO)

Zvezda je posle poraza u Pireju od Olimpijakosa ostala na poslednjem mestu u grupi bez šanse da se na proleće nadmeće u Evropi, dok je Olimpijakos sa trećeg mesta otišao u šesnaestinu finala Lige Evrope.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter