Izvor:
12.12.2019 u 15:30
0

KATAI RAZOČARAO DELIJE Ništa od Zvezde, selim se u LA

Aleksandar Katai je pre dva dana zvanično postao slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Čikagom i vrlo brzo bi mogao da pronađe novi klub. Povremeni reprezentativac Srbije će ostati u SAD, samo će se preseliti u Los Anđeles.

NOLE IZABRAN ZA IGRAČA DECENIJE Srbin je ŽIVA TENISKA LEGENDA!

Među navijačima Crvene zvezde se pojavila nada da bi lucidni dribler mogao da se vrati u Ljutice Bogdana, a ta nada je porasla nakon što je Čikago propustio priliku da sa fudbalerom iz Srbobrana produži ugovor.

Međutim, ta nada je bila kratkog daha, jer je Aleksandar Katai dobio ponudu iz Los Anđelesa, koji će mu, kako stoje stvari, biti sledeća destinacija.

ZINEDIN ZIDAN O LUKI JOVIĆU On je moj problem

Važno je ovde napomenuti da u nije u pitanju LA Galaksi, za koji je donedavno nastupao Zlatan Ibrahimović, već se radi o FK Los Anđeles, koji je osnovan pre pet godina. Za vrlo kratko vreme je uspeo da obezbedi potpis fudbalera koji su ostavili trag u Evropi, među kojima je svakako najveće Karlos Vela, koji je tokom karijere igrao za Arsenal, Seltu, Sosijedad…

RONALDO IZBEGAO SMRTONOSNI ZAGRLJAJ Navijač hteo da udavi zvezdu Juventusa

Njemu bi uskoro trebalo da se priključi Aleksandar Katai, a ovaj transfer bi mogao da se ozvaniči vrlo brzo. On će u Los Anđeles doći kao slobodan igrač, ali će Čikago ipak dobiti minimalna novčana sredstva, na ime kompenzacije.

Katai je igrao za Čikago od 2018. godine i za to vreme je zabeležio 62 nastupa, na kojima je postigao 18 golova. Pre kluba iz MLS lige nastupao je za Vojvodinu, OFI, Olimpijakos, Platanijas, Crvenu zvezdu i Alaves.


PROČITAJTE JOŠ

INFLUENSERKA OTKRILA TAMNU STRANU INSTAGRAMA: Zarađuje desetine hiljada evra mesečno, ali jedan deo posla strašno mrzi

OPREZ! OVO NIJE ZA LJUDE: Ne kupujte ovo mleko!

VELIKE USNE NISU VIŠE U TRENDU: Pogledajte kako poznata blogerka izgleda nakon vađenja filera (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter