Izvor:
12.12.2019 u 15:31
0

RONALDO IZBEGAO SMRTONOSNI ZAGRLJAJ Navijač hteo da udavi zvezdu Juventusa

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo prilično se iznervirao posle pobede nad Leverkuzenom (2:0), ali ne zbog događaja terenu, već zbog poteza jednog navijača posle utakmice.

Ronaldo rado izlazi u susret navijačima koji požele da se slikaju sa njim posle utakmice, međutim iskazao je nezadovoljstvo zbog gesta jednog fana, koji je hteo fotografiju sa jednim od najboljih svetskih fudbalera kao uspomenu. Samo, u tome je baš preterao.

Naime, zaleteo se ka zvezdi Juventusa i prilično agresivno ga zaskočio sa leđa hvatajući ga za vrat, i to dok je Kristijano Ronaldo pričao sa saigračem Miralemom Pjanićem.

Kristijano se posle tog gesta obožavaoca uplašio, a zatim nije krio bes, pa je navijača odgurnuo od sebe rečima:

– Jesi li ti normalan? – vikao je na navijača dok ga je odvodilo obezbeđenje.


PROČITAJTE JOŠ

INFLUENSERKA OTKRILA TAMNU STRANU INSTAGRAMA: Zarađuje desetine hiljada evra mesečno, ali jedan deo posla strašno mrzi

OPREZ! OVO NIJE ZA LJUDE: Ne kupujte ovo mleko!

VELIKE USNE NISU VIŠE U TRENDU: Pogledajte kako poznata blogerka izgleda nakon vađenja filera (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter