Izvor:
12.12.2019 u 08:48
0

MARKO MARIN POSLE PORAZA: Teško mi je pao poraz, nesrećno smo ispali od Olimpijakosa!

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin rekao je da mu je teško pao poraz i eliminacija iz Evrope od Olimpijakosa, posebno zbog promašenog penala Tomanea.

Zvezdu su tri minuta delila od evropskog proleća i da završi na trećem mestu B grupe Lige šampiona, ali je Jaser El Arabi iz penala, nakon igranja rukom Žandera, odveo Olimpijakos u Ligu Evrope.

"Naravno da je teško, primili smo gol nekoliko minuta pre kraja. Teško je i objasniti penal… Imali smo sve u našim rukama da završimo utakmicu", rekao je Marin novinarima posle meča u Atini.

Marin je svestan da su crveno-beli u finišu ispustili veliku priliku da prezime na međunarodnoj sceni.

"Ulazak u grupnu fazu Lige šampiona je pozitivna stvar, ali utakmice protiv Bajerna i Totenhema naravno da nisu pozitivni. Protiv Olimpijakosa imali smo veliku šansu, na kraju smo nesrećno ispali, promašili penal i primili gol", zaključio je kapiten Zvezde.

Izvor: Tanjug
Foto: Instagram/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter