Izvor:
08.12.2019 u 16:45
0

„LISICE“ TUTNJE PREMIJER LIGOM Pregažena i Aston Vila

Fudbaleri Lestera ostvarili su osmu pobedu zaredom u Premijer ligi, a žrtva ovog puta bila je Aston Vila.

"Lisice" su na gostovanju savladale Vilu rezultatom 4:1. Tim Brendana Rodžersa nastavio je da briljira i ističe ozbiljnu kandidaturu za sam vrh takmičenja.

Briljantan je ponovo bio Džejmi Vardi, koji je učestvovao sa dva gola, a istakao se i Džejms Madison sa dve asistencije.

Vardi je postigao prvi gol na utakmici iskoristivši odličan pas Iheanaća u 20. minutu, a Iheanaćo je nagradio sebe u 41. kada su gosti povisili na 0:2.

Vila je bila u nokdaunu, ali je uspela da dođe do gola, i to u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, posle dosta konfuzije.

MAGIJA SRBINA U ITALIJI Asistencija i gol Filipa Đuričića

Ipak, šanse su nastavile da se ređaju za "lisice". U 49. minutu Džoni Evans je iskoristio savršen centaršut Madisona, a drugi gol na meču u 75. postigao Vardi.

Lester je mogao da postigne barem još jedan gol do kraja utakmice, ali je ostalo "samo" 1:4.

Norič je poveo u 27. minutu posle odličnog šuta Tetija i sa minimalnom prednošću se otišlo na poluvreme.

Šefild nije dominirao u nastavku, ali je koristio svoje šanse, te za samo tri minuta došao do velikog preokreta, golovima Stivensa i Baldoka.

Šefildu je poništen jedan gol zbog ofsajda Džona Lundstrama, a VAR je bio uposlen još dva puta.

Gosti nisu dobili penal u jednoj, a Kris Bešam nije dobio crveni u drugoj prilici korišćenjem kontroverzne tehnologije.

BURAN MEČ NA BANJICI Drama pa konačno pobeda Partizana

Njukasl je rezultatom 2:1 pobedio Sautempton na svom Sent Džejms Parku.

"Sveci" su u prvom poluvremenu imali dve dobre prilike, ali su iskoristili teć treću, u 52. minutu kada je mrežu domaćina zatresao Dani Ings.

Njukasl je uspeo da dođe do izjednačenja trećim golom u tri utakmice Džondža Šelvija u 68. minutu, a do potpunog preokreta u 88. preko štopera Fernandesa. Do kraja meča mreže su mirovale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter