Izvor:
06.12.2019 u 08:12
0

ZANIMLJIVA KLAUZULA U UGOVORU MLADOG GOLGETERA: Prava vrednost Erlinga Halanda! (FOTO)

Toliko bi platio i Zdravko Mamić, a ne Juventus, Mančester junajted, Barselona i ostali…

Do 1. februara 2020. godine, Erling Haland biće najjeftiniji fudbaler sveta!

Kako?

Nemački "Bild" objavio je gotovo senzacionalnu informaciju da u ugovoru 19-godišnje gol senzacije sa Salburgom postoji klauzula prema kojoj je do 31. januara slobodan igrač ukoliko uplati 20 miliona evra.

Ova izlazna klauzula nakon toga, piše "Bild" skočiće na 80 miliona evra.

Ukoliko je informacija tačna, niko ne bi trebalo da ostane iznenađen ukoliko se norveški centarfor u toku zimskog prelaznog roka odluči za prelazak u neki od brojnih klubova koji ga prate, a sve je teže nabrojati imena koja se pominju u medijima: Barselona, Mančester junajted, Borusija Dortmund, Napoli, Juventus…

Poslednju reč trebalo bi da ima njegov otac, Alf-Inge Holand.

– Nisam razgovarao ni sa jednim klubom za sada. Mogu da kažem da ne postoji ponuda za njega – rekao je sportski direktor Salcburga, Kristof Frojnd, ali nije komentarisao navode o famoznoj izlaznoj klauzuli.

Rekao je samo da će onaj ko angažuje 194 centimetara visokog napadača dobiti, citiramo, nezaustavljivog fudbalera.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter