Izvor:
26.11.2019 u 11:34
0

DANAS SPEKTAKL NA „RAJKU MITIĆU“: Fudbaleri Crvene zvezde napadaju Bajern!

U utakmici pretposlednjeg, 5. kola B grupe fudbalske Lige šampiona, večeras će od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda ugostiti minhenski Bajern.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da će njegov tim učiniti sve da iznenadi veliki Bajern.

Dolazi nam u goste velika ekipa, jedna od najboljih na svetu. Daćemo sve od sebe da pružimo najbolju igru u spektaklu. Nadam se punom stadionu, da nas navijači nose 90 minuta. Videćemo za koliko će to biti dovoljno – rekao je Milojević u ponedeljak na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Duel sa gigantom iz Bavarske, drugi u sezoni nakon poraza 3:0, zbog povrede propušta Milan Pavkov, dok je Dušan Jovančić neizvestan.

Da li smo previše respektovali Bajern i Totenhem? Ovo nije pozorište da sami imate predstavu, tu je i protivnik. Uvek može bolje, ali još nismo na nivou tih velikih ekipa – rekao je Milojević, podsetivši da će adut Zvezde biti velika podrška sa tribina.

Prema njegovim rečima privilegija je igrati protiv timova kao što su Bajern i Totenhem.

Nojer, Son, Levandovski, samo da ih vidite. Za dve godine u Ligi šampiona dolazili su svetski asovi, pojedini su videli prvi put Beograd, kao i legendarnu "Marakanu''. –

Milojević otkriva da ne želi da se bavi kalkulacijama i eventualnom pobedom koja bi verovatno značila ostanak u Evropi.

Stvarno se ne plašim ničega. Preuzimam na sebe sve, pa šta bude – zaključio je Milojević, uz konstataciju da se Bajern razlikuje od odlaska hrvatskog trenera Nika Kovača i sada igraju direktnije.

Trener Bajerna Hans Flik pozvao je svoje fudbalere na oprez za meč protiv Crvene zvezde u Ligi šampiona, posebno zbog bučne atmosfere u Beogradu.

Flik, koji je nedavno zamenio Hrvata Nika Kovača na klupi velikana iz Minhena, smatra da će biti znatno drugačiji meč nego što je bio na Alijanc areni (3:0).

Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani. Znamo da je Zvezda ranije pobeđivala velike ekipe. Tražićemo trijumf kako bismo završili posao oko prvog mesta – rekao je Flik na konferenciji za novinare u Beogradu.

Flik se nada pravoj reakciji njegovog tima na buku sa tribina već od starta.

Utakmice na svom terenu se uvek razlikuju u odnosu kada si u gostima. Atmosfera je ovde posebna, ukazao sam igračima na tu činjenicu i jedva cekam da osetim atmosferu koja jača protivnika. Zato je cilj da od prvog minuta pokažemo snagu – rekao je trener Bavaraca.

Džerom Boateng je spreman, kaže Flik, ali navodi da još nije doneo odluku ko će biti u startnoj postavi.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@nczvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter