Izvor:
26.11.2019 u 00:09
0

MIHA UDARNA VEST U ITALIJI Za tri dana ispričaće sve o borbi sa leukemijom

Siniša Mihajlović je okončao treći ciklus lečenja leukemije, a italijanski mediji pod velom udarne vesti objavljuju kako će Srbin ponovo izaći pred medije.

Kako je to slučaj bio sredinom jula kada je objavio da boluje od teške bolesti, Mihajlović je rešio da ponovo bude potpuno transparentan i javno govori o trenutnoj situaciji.

Konferencija za medije zakazana je za 29. novembar, petak od 11 časova kada će popularni Miha u pratnji lekara Polisijana Orsole govoriti okupljenim medijima.

Nakon presađene koštane srži i trećeg ciklusa hemoterapije, srpski trener će govoriti o trenutnom zdravstvenom stanju navode Italijani. Protekle nedelje Mihajlović je napustio bolnicu i odmah se uputio u Kasteldebole gde je pratio pripremni trening Bolonje za utakmicu sa Parmom, ali nije sedeo na klupi tokom meča.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter