Izvor:
17.11.2019 u 18:37
0

SLEDEĆI IZAZOV ZA „ORLOVE“: Meč odluke sa Norveškom 26. marta sledeće godine!

Fudbalska reprezentacija Srbije pokušaće putem baraža Lige nacija da se plasira na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Orlovi" nisu uspeli putem kvalifikacija da se nađu među najboljim selekcijama Evrope, pošto su u poslednjem kolu remizirali sa Ukrajinom, a Portugal je savladao Luksemburg.

Srbiji sada ostaje još jedna šansa – baraž. Njega smo obezbedili jer smo bili najbolji svojoj grupi u Ligi nacija C.

Izabranici Ljubiše Tumbakovića želeli su da izbegnu ovaj scenario, međutim on im jedini preostaje.

Baraž se igra u formatu – polufinale, pa finale. Igra se jedna utakmica, a samo pobednik ovog turnira plasiraće se na Evropsko prvenstvo.

Srbija će u polufinalu igrati protiv Norveške i biće gost, a meč je na programu 26. marta. U drugom polufinalu sastaju se selekcije Škotske i Bugarske/Izraela ili Rumunije.

UEFA je zakomplikovala sistem i zbog toga se ne zna da li će Bugarska, Izrael ili Rumunija biti protivnik Škotske. Sve će biti poznato 22. novembra kada će održati specijalan žreb i tada će biti potvrđeni svi parovi.

Finale se igra 31. marta, a domaćin će biti izabran žrebom.

Pobednik turnira plasiraće se na Evropsko prvenstvo koje je na programu od 12. juna do 12. jula i održaće se u dvanaest gradova Evrope (Rim, Bilbao, Minhen, London, Amsterdam, Dablin, Glazgov, Sankt-Peterburg, Baku, Budimpešta, Bukurešt, Kopenhagen).

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter