Izvor:
16.11.2019 u 16:06
0

APEL FUDBALSKOG SAVEZA SRBIJE: Zabranjeno unošenje transparenata, poruka i parola na meč sa Ukrajinom!

Posebno ističemo da je zabranjeno unošenje predmeta koji mogu dovesti do narušavanja javnog reda i mira – poručuju iz FSS

Fudbalski savez Srbije apelovao je danas na navijače da u predstojećoj utakmici protiv Ukrajine navijaju fer i sportski i podsetio da je FSS pod uslovnom kaznom Evropske fudbalske unije (UEFA) i da svaki naredni prekršaj znači i oštrije sankcije.

Srbija sutra od 15.00 dočekuje Ukrajinu u poslednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

FSS je naveo da će kapije stadiona biti otvorene tri sata pre početka meča i pozvao navijače da dođu na vreme, kao i da se ponašaju u skladu sa zakonom o pravilima ponašanja na sportskim priredbama i postupaju po nalozima redarske službe.

– Posebno ističemo da je zabranjeno unošenje predmeta koji mogu dovesti do narušavanja javnog reda i mira, povređivanja ostalih posetilaca, bilo kakvih vrsta pisanih transparenata ili parola (na platnu) sa porukama bilo koje sadržine, kao i pirotehničkih sredstava – navodi se u saopštenju FSS-a.

Kako se dodaje, na stadion se mogu uneti isključivo zvanična obeležja Republike Srbije.

– Molimo sve navijače koji dođu na stadion da imaju u vidu sa smo pod uslovnom kaznom Uefa i da svaki sledeći prekršaj rizikuje još oštrije sankcije. Stadion je mesto popularizacije sporta, a ne mesto širenja bilo kakvih drugih poruka – zaključuje se u saopštenju FSS.

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter