Izvor:
13.11.2019 u 17:51
0

TUMBAKOVIĆ O DUELU SA LUKSEMBURGOM: Spremamo se kao da je ovo jedina utakmica u ciklusu!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković rekao je da se ekipa sprema za Luksemburg kao da je to jedina utakmica.

On je istakao i da će biti vremena za pripremu za Ukrajinu posle toga.

– Spremamo se za Luksemburg kao da je to jedina utakmica u ovom ciklusu. Tako spremam ekipu. Kada se to završi imaćemo sasvim dovoljno vremena da se spremimo i za utakmicu koja je u nedeljurekao je Tumbaković na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srpski nacionalni tim će u četvrtak igrati protiv Luksemburga u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Reprezentacija Srbije čeka kiks Portugala, a pre toga mora da ostvari pobede u svojim duelima, prvo sa Luksemburgom, a potom i Ukrajinom da bi se kroz kvalifikacije plasirala na kontinentalni šampionat.

"Igramo za reprezentaciju svoje države i moramo na svakoj utakmici da razmišljamo o pobedi. Verujem da moramo da iniciramo nešto što može da probudi nadu. Svaki rezultat bez našeg rezultata nema težinu. Hajde da završimo Luksemburg i onda ćemo da se motivišemo da završimo i drugu utakmicu, a sve ostalo je bonus", kazao je Tumbaković.

Selektor srpskog nacionalnog tima je istakao da nema dilemu kada je u pitanju sastav koji će izvesti na terenu.

Upitan je šta se promenilo u odnosu na utakmicu sa Luksemburgom iz septembra.

"Ništa se značajno nije promenilo, osim što smo dodatno skautirali Luksemburg. Nema promena što se tiče njihovog sastava i načina igre. Moramo da budemo koncentrisani tokom cele utakmice", kazao je Tumbaković.

Utakmica Srbija – Luksemburg igraće se sutra od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter