Izvor:
07.11.2019 u 22:29
0

SAVO MILOŠEVIĆ REALAN U OCENI UTAKMICE SA JUNAJTEDOM: Nismo uspeli da zadržimo koncentraciju!

Trener Partizana Savo Milošević nije bio preterano kritičan posle poraza od Mančester Junajteda na Old Trafordu (3:0). Strateg crno-belih je istakao da nema šta da zameri svojim igračima ali da su pojedine situacije mogli drugačije da rešavaju.

– Kod mene nema razočarenja. Čestitke Junajtedu, već sam rekao da su ovo neke druge brzine fudbala. Mislim da smo možda mogli kvalitetnije da odigramo. Prva dva gola smo praktično poklonili – ističe Milošević.

Uzroke poraza šef stručnog štaba vidi u padu koncentracije. Savo Milošević ističe da njegovoj ekipi sada ostaje borba za drugo mesto koje donosi proleće u Evropi.

– Nismo uspeli da zadržimo koncentraciju. Veliko iskustvo za nas i naše momke. S druge strane, moram da kažem da sam zadovoljan jer sada možemo da izbacimo Mančester iz glave i okrenemo se realnijim ciljevima. Daćemo sve od sebe u preostale dve utakmice u grupi. Ono što je za nas bitnije je liga u kojoj smo mogli bolje. Kada sve saberem od početka takmičenja u Ligi Evrope potpuno sam zadovoljan sam – zaključio je trener Partizana Savo Milošević.

Happytv.rs
Foto: Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter