Izvor:
06.11.2019 u 12:19
0

NOVI PODVIG U LIGI ŠAMPIONA: Zvezda protiv Totenhema hoće reprizu Liverpula!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras traže novi podvig u Ligi šampiona protiv viceprvaka Evrope Totenhema u utakmici na stadionu "Rajko Mitić".

Crveno-beli su samo pre dve nedelje od istog rivala doživela ubedljiv poraz od 5:0 u Londonu, ali su obe strane svesne da će sada predstojeći duel biti znatno drugačiji jer su u Beogradu već padali Liverpul, Olimpijakos, Krasnodar…

Duel ima zanimljivu podudarnost jer je pre tačno godinu dana, baš na današnji dan, tim Vladana Milojevića napravio senzaciju pobedom 2:0 protiv Liverpula kasnijeg osvajača "ušatog trofeja".

Sličnosti ima i to što rival dolazi iz Premijer lige, ali i to što su crveno-beli za vikend pobedili u Superligi slavili istim rezultatom 2:0 kao tada…

Verujem u pozitivne stvari, da možemo da napravimo puno. Ne želim da obećavam, niti da poredim… Samo da se spremimo na najbolji način. Nije ovo plejštejsn, već realna igra. Ako jednu rupu otvorimo, drugu zatvorimo, treća se otvori. Kada se otvorite primite pet golova, a kad se zatvorite ne šutnete na gol. Ne opterećujem se time – zanimljivu najavu dao je trener Milojević.

Vezni fudbaler Miloš Vulić, strelac u jedinoj pobedi ove sezone u LŠ – protiv Olimpijakosa (3:1), najavljuje znatno bolju partiju u odnosu na London.

Suvišno je pričati o kvalitetu Totenhema. Imali smo ofanzivu, dosta udaraca na gol, ali presekao nas je presekao njihov pogodak i morali smo da se otvorimo. Sada ćemo imati veliku podršku navijača da od prvog minuta budemo agresivni i borbeni – zaključio je Vulić.

Totenhem je u Beograd došao sa oporavljenim Harijem Kejnom, ali bez Serža Orijea, Erika Lamele, Jana Vertongena i Harija Vinksa, uz duže odsutnog golmana Uga Ljorisa.

Čuo sam da će atmosfera biti vruća, ali kada izađemo na teren fokusiraćemo se samo na sebe. Zvezda je pokazala da može da nas ugrozi, imala je šanse da izjednači u Londonu, ali nije i moglo je sve da bude drugačije. Moramo da ostanemo skoncentrisani – rekao je Kejn, kapiten i najbolji strelac ekipe.

Upravo je atmosferu na "Marakani" potencirao i menadžer "pevaca" Maurisio Poketino.

Znamo da će atmosfera biti paklena, čuli smo puno o njoj… Videli smo kako je Liverpul izgubio u Beogradu, poštujemo Zvezdu, pokazaćemo to, ali uradicemo sve da pobedimo. Biće velika borba – rekao je Poketino u Beogradu.

Utakmica 4. kola B grupe Lige šampiona Crvena zvezda – Totenhem zakazana je za 21 sat.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter