Izvor:
04.11.2019 u 19:44
0

GREŠKA NA KARTAMA: Partizan upozorava na grešku na ulaznicama za meč sa Junajtedom!

Fudbalski klub Partizan obratio se navijačima koji su kupili karte za meč Lige Evrope protiv Mančester junajteda.

Prenosimo obaveštenje za navijače Partizana koji su kupili ulaznice za meč Mančester Junajted – FK Partizan za gostujući sektor E235.

Želimo da Vas obavestimo da su na ulaznici koju ste dobili za utakmicu Mančester United – FK Partizan, navedeni netačni podaci o lokaciji i da ulaz naveden na ulaznici neće raditi.

Po dolasku na Old Traford, molimo vas da pređete na ulaz E30, gde ćete čekirati ulaznicu i proći kroz bezbedonosnu proveru. Nakon što uspešno uđete na stadion, molimo vas da se uputite u blok (sektor) E230, gde će biti slobodnih nenumerisanih mesta.

Napomena, obaveštenje važi samo za navedeni sektor E235.

Utakmica se igra u četvrtak, 07.11. sa početkom u 20.00 časova.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter