Izvor:
30.10.2019 u 11:48
0

ON JE DOBIO TU POČAST: SINIŠA MIHAJLOVIĆ dobio najprestižnije trenersko priznanje u Italiji!

Da li 'Zlatna klupa' ide Siniši Mihajloviću?

Predsednik Trenerske organizacije Renco Ulivijeri i trener Sampdorije Klaudio Ranijeri podržali su ideju Marka Di Vaja da najprestižnije trenersko priznanje u Italiji ove godine pripadne srpskom stručnjaku.

"Ovo nema nikakve veze sa bolešću trenera Bolonje. Siniša je prošle sezone napravio senzacionalan podvig sa svojim timom, jer je uspeo da ga izvuče iz 'živog peska'. Nagradu zaslužuje ne zato što je to uradio, već zbog načina na koji je uradio. I tačka! Jedno je spasiti ekipu na jedvite jade, a potpuno drugo spasiti je u velikom stilu, kolo pre kraja, sa 30 osvojenih bodova u 17 kola (više od Intera i Lacija, tek za bod ili dva slabije od Juventusa, Napolija, Rome i Milana), pobedivši Inter i Napoli i osvojivši 10. mesto na kraju prvenstva", objasnili su Ranijeri i Ulivijeri razloge zbog kojih je Miha u prednosti u odnosu na protivkandidate Gasperinija i Alegrija.

Bila bi ovo kruna godine pune i meda i žuči za proslavljenog srpskog fudbalera i trenera.

alo.rs
Foto: twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter