Izvor:
26.10.2019 u 18:32
0

LOŠE IZDANJE INTERA: Samo bod protiv Parme!

Fudbaleri Intera odigrali su nerešeno, 2:2, sa ekipom Parme na svom stadionu u Milanu.

Juventus je nešto ranije u toku dana remizirao sa Lečeom u gostima, a taj kiks Inter nije iskoristio kako bi se posle 9 kola u Seriji A popeo na čelo tabele.

Utakmica je počela veoma dobro po "Neroazure" koji su posle 23 minuta fudbala došli do vođstva nad Parmom zahvaljujući pogotku Antonija Kandreve.

Ipak, nisu se "Interovci" dugo radovali, jer je Jan Karamo priredio hladan tuš izjednačujućim pogotkom svega tri minuta kasnije. On je pred kraj poluvremena bio "persona non grata" što se tiče navijača Intera jer je u 30. minutu asistirao Žervinju za potpuni preokret Parme.

Ovim rezultatom se u svlačionice i otišlo, da bi u nastavku Inter bio u potpunosti dominantan i kontrolisao utakmicu, ali do sva tri boda nisu došli, iako je upućeno čak 23 šuta ka golu Parme za 45 minuta fudbala.

Ipak, taj jedan bod Interu doneo je Romelu Lukaku u 51. minutu utakmice, pa sad Inter zaostaje jedan bod za prvoplasiranim Juventusom.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter