Izvor:
22.10.2019 u 12:03
0

PARTIZAN IZDAO APEL NAVIJAČIMA: Fer, sportski i da uživamo!

Fudbalski klub Partizan pozvao je danas navijače da fer i sportskim navijanjem protiv Mančester Junajteda podrže ekipu i ne dozvole bilo kakvu novu kaznu Evropske fudbalske unije (UEFA).

Crno-beli u četvrtak na svom stadionu od 18.55 dočekuju tim iz Mančestera, a u saopštenju se navodi da je to "veoma bitna utakmica za Partizan i rezultatski i organizaciono.

– Želimo da nastavimo sa dobrim igrama i rezultatima u Evropi, želimo pobedu. Da bi sve bilo potpuno i da lakše dođemo do cilja uzdamo se i u pravu pomoć sa tribina od strane vas, naših navijaca – stoji u saopštenju kluba iz Humske i posebno apostrofiraju paznju na nekoliko stvari.

– Svi posetioci moraju da imaju ulaznicu za navedeni meč, bez obzira na uzrast. Dođite na vreme na utakmicu, kapije stadiona će biti otvorene dva i po sata pre pocetka susreta, izbegnite gužvu i cekanje ispred ulaza, uđite i sedite na vaše mesto. Ulazak na stadion iskljucivo na ulazu koji je naznacen na ulaznici, molimo vas da udete na ulaz koji je tacno naznacen na vašoj ulaznici, nece biti moguce uci na drugi ulaz, bez obzira što pripada istom sektoru ili delu tribine. Svi ulazi su vidno obeleženi – navodi se u apelu iz Humske.

– Takođe vas molimo da ne donosite nikakve zastave, transparente ili poruke koje sadrže zabranjene simbole, natpise uvredljive sadržine ili transparente koji nisu prethodno najavljeni ili odobreni od strane Kluba. Svi transparenti ce biti oduzeti na ulazu ili uklonjeni sa tribine. Isto važi i za garderobu koja sadrži nevedene znakove. Molimo vas da nakon ulaska na stadion idete na vaše mesto koje je naznaceno na ulaznici, mesta su numerisana – navodi se u saopštenju.

Klub je pozvao i na fer navijanje.

– Navijajte fer i sportski, bez diskriminatornih, šovinistickih, fašistickih i ostalih ispada, nemojte skandirati protivnicima na nacionalnoj osnovi, nemojte ispoljavati izlive besa i mržnje prema igracima protivnickog tima. Svaka takva situacija, poklic ili skandiranje može dovesti do ozbiljnih posledica i sankcija od strane discpiplinske komisije UEFA. Uživajte u mecu i podržite svoj klub. Dobrodošli u Hram fudbala – zaključuje se u saopštenju.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter