Izvor:
17.10.2019 u 09:28
0

FUDBALSKA REPREZENTACIJA SRBIJE! Kolarov blizu potpisivanja ugovora!

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov blizu je da potpiše novi ugovor sa Romom.

Kako se navodi, menadžer iskusnog levog beka Serđo Berti u pregovorima je sa direktorom rimskog kluba Ðalukom Petrakijem i veruje da će novi ugovor biti potpisan do 2021. godine, uz opciju na još jednu sezonu.

Na taj način Roma bi izbegla opciju da narednog leta besplatno ostane bez Kolarova, kome tada ističu sadašnje obaveze prema klubu.

Kolarov se ranije dovodio u vezu sa povratkom u Crvenu zvezdu, ali je nedavno potvrdio da će karijeru završiti u inostranstvu, verovatno baš u Romi.

Kolarov, koji u novembru proslavlja 34. rođendan, prethodno je nastupao za Mančester Siti, Lacio, OFK Beograd i Čukarički.

Izvor: Tanjug
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter