Izvor:
09.05.2016 u 14:22
0

GROF ODUŠEVLJEN NAVIJAČIMA: Nešto najlepše što sam doživeo!

grof

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović je nakon utakmice sa Olimpijakosom istakao da je skandiranje navijača crveno-belih nešto najlepše što mu se dogodilo u karijeri.

Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa odigrali su nerešeno 2:2 u prijateljskoj utakmici na stadionu "Rajko Mitić".

– Olimpijakos je bio naš gost, zna se da su to dva kluba u dobrim odnosima. Utakmica je bila korektna, bilo je puno lepih momenata, lepih golova, i nadam se da se nećemo sresti u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Mislim da je utakmica bila puna ritma, jedan ozbiljan tempo, bilo je šansi i sa jedne i sa druge strane – dodao je trener Zvezde.

Božović je potom prokomentarisao skandiranje navijača: "Grofe, ostani".

– Ovo je nešto najlepše što sam doživeo u svojoj karijeri, i mislim da su mi nametnute određene obaveze. Da li ću ostati ne zavisi samo od mene. Na dobrom smo putu da se dogovorimo, ali ako mislimo da nešto napravimo u Evropi, moramo da se pojačamo. Znam na kojim pozicijama je potrebno da se pojačamo, i pokušaćemo da dovedemo kvalitetne igrače. Ekipa mora da ima 22 kvalitetna igrača u sezoni kada igra na tri fronta – zaključio je Božović.

Izvor: Beta
Foto:YouTube Printscreen/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter