Izvor:
22.09.2019 u 19:37
0

MILOJEVIĆ POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Ja sam najodgovorniji, za to sam se opredelio i neka ide sve na moju dušu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je na sebe krivicu posle poraza od Partizana (2:0) u derbiju i priznao da bi sigurno, da je znao ovakav ishod, promenio izbor startne postave.

Milojević je odlučio da u Humskoj ne igraju standardni Mateo Garsija i Hose Kanjas, zbog pravila broja stranaca, i indirektno priznao da je pogrešio.

Nikada od mene nećete čuti alibi. Odlučio sam se za te igrače, strance i sada je neukusno pričati. Možda je trebalo da izaberem drugi tim, da mogu da promenim stavio bih druge strance da igraju. Imamo problema – rekao je Milojević novinarima u miksu, umesto planirane konferencije za medije kako bi izbegao put uz grupu navijača Partizana.

Statistika kaže da crveno-beli nisu imali šut u okvir gola i taj podatak Milojević je opisao kao tragičan.

Statistika ne laže. Bilo je situacija kada smo mogli da rešimo na drugačiji način pred golom rivala. Moraćemo da pronađemo zašto je tako bilo i rešenje. –

On je dodao da je probao da iznenadi Partizan sa postavkom i izborom, ali i branio da nije bila defanzivna taktika.

Nije defanzivna taktika, 3-4-2-1. Čim se vide trojica štoper onda svi kažu da je previše defanzivno. Ja sam najodgovorniji, za to sam se opredelio i neka ide sve na moju dušu. –

Milojević priznaje da peče poraz od najvećeg rivala, ali da ništa ne odlučuje.

Ima puno da se igra, niko nije bio prvak u septembru i oktobru. Psihološki momenat nije lep, posebno kada se izgubi u derbiju. Profesionalci smo i moramo da zaboravimo što pre – zaključio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter