Izvor:
21.09.2019 u 19:44
0

JUVE DRŽI PRVU POZICIJU SERIJE A: „Bjankoneri“ bolji od Verone!

Bila je potrebna golčina Velosa da bi se savladao Bufon danas u Torinu, ali to nije bilo dovoljno za podvig Verone.

Prvu "maduninu" u sezoni 2019/20, zakazanu večeras u 20.45 na "San Siru", fudbaleri Juventusa najavili su na sebi svojstven način – preokretom u Torinu, uz penal i crveni karton za goste.

U "predigri" derbija Milan – Inter, Kristijano Ronaldo doneo je šampionu Italije vođstvo u 49. minutu pogotkom sa bele tačke. Bio je to jedan od tri udarca u okvir gola Marka Silvestrija na utakmici, u kojoj su njegovi saigrači osam puta tukli u mrežu povratnika Đanluiđija Bufona i savladali ga jednom:

Juventus – Verona 2:1 (1:1) za važna tri boda ekipe trenera Mauricija Sarija posle vezanih remija na gostovanjima Fiorentini i Atletiko Madridu.

Da bi se savladao legendarni 40-godišnji golman, nije bio dovoljan ni jedanaesterac koji je u 20. minutu izveo Samuel Di Karmine, ali ni sam Điđi Bufon nije mogao ništa minut kasnije kada je "pucao" Migel Veloso.

Aron Ramzi izjednačio je u 31, a Ronaldo doveo bjankonere u vođstvo u 49. minutu nakon što je Koraj Ginter u punom trku sapleo Huana Kuadrada i opravdao zaradio najstrožu kaznu.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter